Köpevillkor

SÄLJARE:

Sydskånes EMSE

E-post:  info@sydskanesemse.nu

Organisationsnummer: 846502-8069

BINDANDE AVTAL

Genom att du genomför din beställning godkänner du också dessa köpevillkor och bekräftar samtidigt att du är myndig. Därmed uppstår ett bindande avtal. Det kan vara värt att påpeka att det enligt lagen om distansavtal inte föreligger någon ångerrätt vid köp av biljetter till ett tidsbestämt evenemang som detta.

En bekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du har angivit. Om du inte har fått någon sådan bekräftelse inom 24 timmar ber vi dig kontakta oss. Vi reserverar oss för eventuella fel som kan ha uppstått vid din bokning. Om det skulle visa sig att vi av någon anledning inte skulle kunna erbjuda dig någon körning trots att du har lyckats genomföra en beställning så kommer du naturligtvis att erbjudas full kreditering. Någon annan kompensation kan du däremot inte få.

VID FÖRHINDER

Den plats som du har bokat är personlig och får inte säljas vidare. Om du får förhinder så har du möjlighet att släppa din plats för försäljning via hemsidan men tänk på att det inte går att ångra. Din plats kan bara bli såld om körningen blir fullbokad. Om någon köper platsen så kommer det att synas i din profil på hemsidan. Du kommer då att krediteras, antingen med det belopp som du har betalat eller med de poäng som du har använt. Om din plats inte blir såld så är den fortfarande din och du kommer inte att krediteras om du inte använder den.

VAD VI KRÄVER AV DIG

Våra ledord är ANSVAR, HÄNSYN och OMDÖME. Vi kräver att du följer och respekterar dessa, såväl på banan som i depån. Vi förbehåller oss rätten att stoppa dig från vidare körning om du mot förmodan inte skulle göra det. Du kommer då inte att erbjudas någon återbetalning eller någon annan form av kompensation.

Vi kräver att du har ett giltigt körkort för motorcykel (A-kort) eller Roadracing licens från Svemo. Lägsta ålder för deltagare är 16 år och är du under 18 kräver vi att målsman är med på plats.

Du behöver också ställa upp som flaggvakt om behovet av någon anledning skulle uppstå.

OM KÖRNINGEN INTE BLEV SOM DU HADE TÄNKT DIG

Vi gör allt vad vi kan för att körningen ska bli precis som du har tänkt dig. För det mesta lyckas vi med det, men ibland blir det inte så. Ibland kan t.ex. körpassen behöva kortas in i samband med vurpor och ibland kan vädret ställa till det. Om du inte blir nöjd vill vi gärna att du berättar det för oss men vi kan dessvärre inte erbjuda någon återbetalning eller någon annan form av kompensation.

PERSONUPPGIFTER

I samband med att du genomför din beställning så uppger du dina personuppgifter. Dessa behöver vi för att fullfölja våra åtagandet gentemot dig. Genom att du genomför köpet godkänner du att vi lagrar och använder dina personuppgifter. Vi kommer inte att lämna ut dem till utomstående.

Logga in

Registrera